Napp og Nytt

Sneller

En av de råeste nyhetene i år er Abu Garcia`s superlette Zenon – en av verdens absolutt letteste haspelsnelle, for den som vil virkelig vil ha det beste. For deg som fisker med tyngre utstyr er nye Max 40 og 60 nyheter som er verdt å kikke på. Penn Slammer IV er det klare valget for deg som fisker med haspelsnelle i saltvann.

SE ALLE SNELLER

Stenger

Om du fisker etter abbor og gjørs skal du ta en ekstra titt på Spike Pro og Spike X – her finnes det modeller og aksjoner spesialisert for alle tenkbare teknikker. Til sjøørretfiskeren har Abu Garcia utviklet to helt råe stangserier under merket Sølv, som bare må oppleves.

SE ALLE STENGER

Liner

Berkley har alltid levert fiskeliner av verdensledende kvalitet og nå kommer en ny serie liner i SICK-familien. Her finnes flettede superliner, klassiske monofilamentliner, fluorocarbon og 2in1. Her finner du et godt utvalg til de fleste fiskesituasjoner.

SE ALLE LINER

Sluker

I denne kategorien kommer det mange nye og oppgraderte klassiske sluker/spinnere som feks Abu Garcia Droppen og Toby. Abu Garcia og Svartzonker har designet McMy og McMio, samt at Berkley lanserer både myke og harde beten med Pulse Realistic og DEX.

SE ALLE SLUKER

Fluefiske

Greys satser stort i år med nye flusneller hvor kvalitet og design står i fokus. Tital, Tail og Fin er tre nye sneller som hvor listen er lagt høyt i de frskjellige prispunktene.

SE ALT FLUEFISKE

Kroker og tilbehør

Her finnes alt du trenger for å rigge dine jigger på på alle tenkbare sett, men også helt enkle og supergode jighoder.

SE ALLE KROKER OG TILLBEHØR

Havfiske i Nordnorge

STARKA FISKAR, DJUPA SALTA VATTEN OCH TUFFA MILJÖER. I NORDNORGE FINNS DET INGET UTRYMME FÖR MISSTAG.

HUGGTABELL 2022

VÅRE MERKER

Abu Garcia
Spider Wire
Penn
Mitchell
Greys
Berkley